Kropsterapi ved Belinda

Nyt behandlingstilbud i Struer fitness..

Vi har indgået et samarbejde med Kropsterapeut, Belinda Husted Sund Mørch, som fremover vil tilbyde kropsterapi behandlinger i Struer fitness.

Du kan booke din behandling ved at ringe eller sende en mail til Struer fitness. Behandlinger kan bookes fra fredag den 24. maj.  

Priser: 

Kropsterapi, 60 min: kr. 475,-

3 * kropsterapi á 60 min: kr. 1250,- 

5 * kropsterapi á 60 min: kr. 2000,- 

  

Kropsterapi, hvad er det og hvad kan det gøre for dig?

Kropsterapi kan hjælpe med at løsne op for spændinger, over alt på kroppen. Det kan lindre kroniske smerter og skabe balance i dit system.

Det er en holistisk behandlingsform, hvilket vil sige, at jeg behandler hele mennesket. Jeg tror på, at krop og psyke spiller sammen, påvirker hinanden og derfor også skal arbejdes med i sammenhæng.

Kropsterapi har stor effekt i behandling af angst, depression og stress, fordi det kan hjælpe med at berolige dit nervesystem og få dig til at mærke din krop og kroppens behov. Det kan hjælpe dig med at mærke, hvornår det er følelserne og de negative tanker, der tager magten over dig. På den måde kan det hjælpe dig til bedre harmoni imellem din krop, dine tanker og dine følelser.

Jeg vil gerne, i samspil med dig, finde frem til årsagen til dine problemer og herigennem hjælpe dig til at løse det.

Igennem blide pulserende bevægelser af din krop, samt tryk og stræk, arbejder jeg med at løse op for de spændinger og blokeringer, der kan ligge hos dig, både fysisk og psykisk.

Jeg har fokus på åndedrættet og hjælper dig med at bruge det til at afspænde og afstresse krop og sind.

Jeg arbejder ud fra filosofierne fra den klassiske kinesiske medicin hvor meridianbanerne spiller en vigtig rolle.

Meridianbanerne er de energibaner, der løber rundt i kroppen og har forbindelse til alle vores organer, vores hormoner og vores kredsløb. Måske kender du til dette fra zoneterapi og akupunktur. Forskellen er, at jeg arbejder med hele kroppen, og at jeg trykker og masserer i stedet for at bruge nåle. 

Når du kommer til behandling hos mig, vil jeg først lige bruge lidt tid på at snakke med dig, så vi kan finde frem til, hvad du har brug for hjælp til. Derefter kommer du på briksen, og der bliver lagt et tæppe over dig. Hvor meget du har brug for at snakke undervejs, er helt op til dig. Behandlingen med introsnak varer min. 60 min.