Vores persondatapolitik

Struer fitness er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Struer fitness, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Struer fitness behandler personoplysninger om dig i henhold til persondatapolitik og gældende lovgivning.

Hvornår indsamler og anvender Struer fitness dine personoplysninger

Struer fitness indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde

- Når du indmelder dig som medlem af Struer fitness, eller udøver medlemsaktiviteter.

- Når du tilmelder dig som medlem af Struer fitness eller ønsker at gøre brug af Struer fitness indsamles en række oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af Struer fitness samt for at kunne tilbyde og levere relevante services til dig.

 

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig, for at kunne gøre dig opmærksom på særlige medlemstilbud samt for at kunne modtage til og frameldinger til aktiviteter og arrangementer.

 

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel i forbindelse med indmeldelse.

 

Hvordan beskytter Struer fitness dine personoplysninger

Struer fitness har tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Struer fitness sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret for at sikre rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Hvilke rettigheder har du

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Struer fitness behandler om dig, kan du rette henvendelse til info@struerfirmaidraet.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger Struer fitness behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Struer fitness om at rette, blokere eller slette disse oplysninger.

 

Hvor længe opbevarer Struer fitness dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse

Hos Struer fitness gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål, eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. ​

 

Henvendelser og spørgsmål

Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig: