Det siger klienterne:

Det siger klienterne:

 

Inger Krogh: 

"Jeg kan ikke forestille mig, at der findes en dygtigere personlig træner vedrørende  ”krop, kost og træning”, end Mona.

Mona har stor viden på området, og formidler det på en motiverende, forståelig og engageret måde.

Mit mål med et 10-ugers forløb blev let opfyldt, og jeg fik brugbar viden til at fastholde det gode resultat. Jeg giver Mona mine bedste anbefalinger."

 

Anne Meldgaard:

"For tre år siden tog jeg en beslutning om at få Mona som min personlige træner. En beslutning jeg aldrig har fortrudt. Faktisk blev jeg så glad for Mona, at jeg endte med at have hende som personlig træner i tre år. Mona er en fantastisk personlig træner og kostvejleder. Jeg har altid følt mig i enormt trygge hænder. Især fordi Mona udover sin uddannelse som personlig træner og kostvejleder er uddannet som fysioterapeut. Mona har lært mig, hvordan jeg kan bibeholde en stærk krop samt vedligeholde et vægttab uden at lide afsavn. Hun har lært mig simple kostråd, som har givet mig et sundt forhold til mad uden restriktioner. Jeg har elsket alle mine træningssessioner med Mona. Hun er så dygtig til at lave et træningsprogram, der både er sjovt og som virkelig giver resultater. Hun har været min træner gennem mine to graviditeter. Hun har hjulpet mig med at smide de ekstra graviditetskilo uden at jeg har lidt afsavn. Mona er fantastisk, og jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger".

 

Sarah H: 

"Jeg har haft fornøjelsen af at have Mona som personlig træner henover foråret. Dette har resulteret i et vægttab, og en stærkere krop, hvilket er noget jeg kan mærke i min hverdag. Men. Det der for mig har været den allerstørste gevinst har hverken været de forsvundne kilo eller færre centimeter, men at Mona har hjulpet mig til at finde en trænings-glæde og motivation. Hun har virkelig formået at få mig til at glæde mig til træningen og motiveret mig til at fortsætte det gode arbejde, både når det gik godt, men især også de dage hvor det ikke rykkede som jeg ville have det. Vi brugte det første besøg på at forventningsafstemme, hvor jeg sagde at jeg gerne ville have træningsglæden tilbage, og det har hun virkelig VIRKELIG levet op til til fulde. Jeg er hende meget taknemmelig, både for det forløbet har givet mig, men også for hendes personlighed og jeg glæder mig bare til at forsætte med træningen -nu på egne ben".

 

Johanne Sams: 

Efter at have trænet i et par år, gik jeg til Mona for at få sammenhæng mellem kost og træning, med fokus på at blive stærkere. Med varierende og udfordrende træninger gav hun mig motivation og lyst til at træne. Træningerne og øvelserne var tilpasset mig og blev justeret undervejs så det ikke blev kedeligt at træne. Med Monas hjælp kunne jeg få en god træningsrytme og fandt glæden ved styrketræning, fordi jeg havde succes med min træning. Det var et lærerigt forløb og jeg oplevede at mine ønsker og udfordringer blev hørt. Derfor følte jeg mig meget tryg i mit forløb hos Mona.

 

Nana Thomsen:

"Mona møder mig altid med et smil, hun er meget imødekommende, og er dygtig til at tage hensyn til diverse skavanker og udfordringer.  

Mona har givet mig inspiration og vejledning  i forhold til kost og træning, hun er meget lyttende, og sammen har vi fundet en kost og træningsmæssig balance der passer ind i min hverdag, som har gjort at jeg har tabt mig, og har opnået en sundere og stærkere krop.

Forløbet hos Mona har været en livsstilsændring, der på intet tidspunkt har været svært at overholde, da Mona i forløbet har været dygtig til at vejlede og tilpasse kost og træning.  

Det har været en fornøjelse at være i forløb hos Mona, og jeg er glad for at jeg valgte hende som personligtræner."

 

Malene Damholdt:

"Jeg har været i et forløb ved Mona i tre måneder, hvor mit mål var vægttab og muskelopbygning.

I forløbet lærte jeg hvad min krop har brug for og ikke brug for.. jeg er blevet mere bevidst om kost og træning... jeg har lært at træne rigtigt ved hjælp af teknik og vejrtrækning.. Mona er god til at vejlede en under træningen, og ikke mindst presse én på den fede måde. Jeg er blevet dygtigere til træne ved hjælp fra Mona. Angående kosten er hun også fantastisk, da hun er god til at vejlede en og give råd. Hvis man kører sur i kosten så kommer hun med andre forslag.. jeg er blevet meget mere bevidst omkring sukker, fedt og kulhydrater og finder nemt andre alternativer for fx sukker.. Et forløb ved Mona giver en bevidsthed omkring kost, krop og træning så man får en større viden .. Mona er bare en fantastisk personlig træner.. jeg vil til hver en tid anbefale hende."

 

Anni Knudsen: 

Da jeg blev 67 år, havde jeg brug for at komme i bedre form og derfor kontaktede jeg Mona og fik lavet et forløb på 20 uger med hende. 

Jeg har tidligere (10 år tidligere) benyttet centeret, men nu skulle jeg begynde helt forfra. 

Jeg mødtes med Mona hver 14. dag og blev vejet 1 gang om måneden. Ved hvert møde gennemgik vi programmet og tilføjede nye øvelser og øgede vægten. Jeg skulle være frisk når vi mødtes, for Mona var god til at presse mig. 😆 Men det var på en god måde og der faldt mange roser for min indsats. Det hjalp. 👍 

På en tilfældig uge vejede jeg alt hvad jeg spiste og skrev det ned til Mona,  og efterfølgende fik jeg svar på, hvordan sammensætningen af proteinen var i forhold til træningen. Hvis jeg havde spørgsmål eller forslag til træningen,  skrev jeg til Mona og hun var hurtig til at svare mig tilbage, også hvis jeg skulle ændre min aftale pga pasning af børnebørn.  

Jeg har været meget glad for mit forløb med Mona og er kommet i bedre form,  selvom jeg kun har tabt 3 kg fedt men jeg er tilfrefs med resultatet og arbejder videre på mit projekt.  😁

Nu skal jeg så til at træne selv og det er indtil videre gået godt. Jeg vil nu prøve at deltage på forskellige hold,  så der bliver mere afveksling i min træning.  

Tak Mona for din tålmodighed og dit altid gode humør og din opbakning. 

 

Charlotte Simonsen: 

Jeg er meget tilfreds med mit 10-ugers forløb hos Mona.

Mit primære mål med forløbet var at få hjælp til nogle øvelser, målrettet mod nogle muskler som kan aflaste en slidt hofte og på den måde undgå eller i det mindste udskyde en operation. Sekundært – som selvhjælp til at aflaste den slidte hofte, havde jeg et ønske om at tabe nogle kilo – på sigt ca. 10 kg. Mit forløb hos Mona har hjulpet mig i gang med nogle gode træningsvaner – jeg har under forløbet trænet 3 gange om ugen, og det fortsætter jeg med. Min hofte har det godt og giver mig ingen begrænsninger i dagligdagen. Derudover har jeg fået nogle tips til ændring af kost/kostvaner samt et dagligt mål for kalorieindtag, og det har hjulpet mig af med sukker trangen og 6,5 kg. på 10 uger. Kampen fortsætter mod de 10 kg.