Det siger klienterne:

Det siger klienterne:

 

Sarah H: 

"Jeg har haft fornøjelsen af at have Mona som personlig træner henover foråret. Dette har resulteret i et vægttab, og en stærkere krop, hvilket er noget jeg kan mærke i min hverdag. Men. Det der for mig har været den allerstørste gevinst har hverken været de forsvundne kilo eller færre centimeter, men at Mona har hjulpet mig til at finde en trænings-glæde og motivation. Hun har virkelig formået at få mig til at glæde mig til træningen og motiveret mig til at fortsætte det gode arbejde, både når det gik godt, men især også de dage hvor det ikke rykkede som jeg ville have det. Vi brugte det første besøg på at forventningsafstemme, hvor jeg sagde at jeg gerne ville have træningsglæden tilbage, og det har hun virkelig VIRKELIG levet op til til fulde. Jeg er hende meget taknemmelig, både for det forløbet har givet mig, men også for hendes personlighed og jeg glæder mig bare til at forsætte med træningen -nu på egne ben".

 

Nana Thomsen:

"Mona møder mig altid med et smil, hun er meget imødekommende, og er dygtig til at tage hensyn til diverse skavanker og udfordringer.  

Mona har givet mig inspiration og vejledning  i forhold til kost og træning, hun er meget lyttende, og sammen har vi fundet en kost og træningsmæssig balance der passer ind i min hverdag, som har gjort at jeg har tabt mig, og har opnået en sundere og stærkere krop.

Forløbet hos Mona har været en livsstilsændring, der på intet tidspunkt har været svært at overholde, da Mona i forløbet har været dygtig til at vejlede og tilpasse kost og træning.  

Det har været en fornøjelse at være i forløb hos Mona, og jeg er glad for at jeg valgte hende som personligtræner."

 

Malene Damholdt:

"Jeg har været i et forløb ved Mona i tre måneder, hvor mit mål var vægttab og muskelopbygning.

I forløbet lærte jeg hvad min krop har brug for og ikke brug for.. jeg er blevet mere bevidst om kost og træning... jeg har lært at træne rigtigt ved hjælp af teknik og vejrtrækning.. Mona er god til at vejlede en under træningen, og ikke mindst presse én på den fede måde. Jeg er blevet dygtigere til træne ved hjælp fra Mona. Angående kosten er hun også fantastisk, da hun er god til at vejlede en og give råd. Hvis man kører sur i kosten så kommer hun med andre forslag.. jeg er blevet meget mere bevidst omkring sukker, fedt og kulhydrater og finder nemt andre alternativer for fx sukker.. Et forløb ved Mona giver en bevidsthed omkring kost, krop og træning så man får en større viden .. Mona er bare en fantastisk personlig træner.. jeg vil til hver en tid anbefale hende."