Arbejdspladsernes motionsuge - uge 41 2022

Træn GRATIS hele ugen og vær med til at dyste mod andre af byens virksomheder 

Tag dine kollegaer i hånden og vær med til at konkurrere mod andre af byens virksomheder.

Det bliver sjovt og udfordrende og samtidig får I mulighed for at bedre konditionen og ikke mindst fællesskabet på din arbejdsplads. Dette uanset træningsniveau og erfaring. 

Udfordringen består i at bevæge Jer så mange kilometer, som muligt, i uge 41. Enten på gåbånd, løbebånd, romaskine, crosstrainer med mere. I kan komme og gå som det passer Jer, kom gerne sammen - men hver for sig er også en mulighed. Når træningen er gennemført får I noteret antal tilbagelagte km ved personalet ved skranken*. 

Når ugen er omme, laver vi en opgørelse over hvilken virksomhed der har tilbagelagt den største distance.

Præmien til det hold der har bevæget sig flest km i løbet af ugen, er et 8 ugers træningsforløb. Enten som holdtræning eller som træning i fitness med coach. Tidspunktet er fleksibelt.

 I uge 41 holder vi desuden åbent hus for dig og dine medarbejdere, hvilket betyder at I kan komme og træne når det passer Jer*.  Dette er både gældende på vores hold og i fitnessafdelingen. To dage i ugen stiller vi en coach til rådighed, som kan vejlede Jer i brugen af vores maskiner og desuden tilbyder vi en kropsmåling. 

 

*Tilmeld Jer hos info@struerfirmaidraet.dk.

Vi glæder os til at få besøg af netop dig og dine medarbejdere 😊 

 

*For at få noteret distancen kræver det at I kommer i vores betjeningstid, som kan ses her.