Løbeevent til fordel for Broen Struer

Løbe event lørdag den 10. februar 2018, kl. 12-17, i Struer Fitness

Der er på fitness centre tradition for, at afholde diverse spinnings/bodybike events. På mange af disse events, indsamles der penge til velgørende formål. På Struer fitness afholder vi også, med stor succes, hvert år i november 12-timers bodybike eventet.

Som noget nyt og som de måske første i Danmark, vil vi på Struer Fitness lørdag den 10. februar 2018 afholde et løbeevent for at samle penge ind til ”Broen Struer”*

”Den hvide Kenyaner”, ”Kongen” og ”Den Færøske viking” aka Kenneth Ørum, Karsten Klemmesen og Jonfinn Thommassen vil hver især gennemføre et maraton på løbebånd. ”Kenyaneren” og ”Kongen” er kendt for deres ind i mellem ”lidt” overdrevne præstationer. Sidste år cyklede de til Bornholm, løb et maraton og cyklede hjem igen.

Struer Fitness vil være fyldt med spændende aktiviteter den 10. februar. Der vil være D.J., forfriskninger, diverse udfordringer man kan prøve - og måske vinde flotte præmier og så er det naturligvis muligt at købe tid på et af de ledig løbebånd eller på en af de opstillede cykler (Kr. 50 pr. halve time).

Så har du eller din klub lyst til en udfordring og til at støtte et godt formål, så kontakt Frank Kristensen, Struer Fitness for yderligere informationer og for at booke tider (telefon: 96 84 01 00, e-mail: info@struerfirmaidraet.dk)

* ”Broen Struer”: ”Broen Struer” støtter børn, så de har mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter. Broen betaler kontingenter, udstyr og om nødvendigt transport. Børnene finder Broen i samarbejder med pædagoger, lærere, sundhedsplejersker og andre fagpersoner, der har kontakt til børnene.